News

Top 3 dames slippers met voetbed om door de stad te struinen

Top 3 dames slippers met voetbed om door de stad te struinen

Je bent je koffer aan het inpakken voor een weekendje weg. Het wordt prachtig lenteweer met wel twintig graden op de thermometer en het eerste zomerjurkje van het jaar mag de kast weer uit. Om het echte vakantiegevoel te krijgen besluit je ook slippers in te pakken. Alleen twijfel je nog over welke slippers je mee moet nemen. Omdat je veel gaat wandelen wil je wel goede slippers met voetbed om zo comfortabel mogelijk de stad te verkennen. 

Don’t worry, we got you! Al onze Griekse sandalen hebben namelijk een flexibele zool met een leren voetbed en onderkant van rubber (anti-slip en geen irritant ‘geklak’!). Bovendien zit in elke zool een extra “kussentje” verwerkt dat voor extra comfort zorgt. Op onze leren sandalen en slippers struin je zo een hele dag (én avond) rond! 

Los van het voetbed dat goed moet zijn, is het ook van belang hoe de slippers om je voet zitten. Sommige mensen hebben de voorkeur voor een teenstuk; anderen kunnen daar helemaal niet tegen. We zetten drie verschillende slippers en hun voordelen voor je op een rij.

De Rena slippers met voetbed

De Rena sandalen in cognac van onze Griekse collectie zijn perfect voor onder iedere outfit en zijn al sinds hun introductie een van onze bestsellers. Rena is een klassiek en tijdloos model dat het dichtst bij de klassieke Griekse sandaal komt zoals je die kent. Handgemaakt in Griekenland van natuurlijk gelooid leer uit Kreta. Dat is gelijk nog een voordeel: al onze sandalen zijn chroom-vrij en dus hypoallergeen! Deze dames slippers met voetbed combineer je zowel met een zomerjurkje of een stoere denim.

slippers met voetbed 

Hydra slippers

Ben je op zoek naar slippers met voetbed waar je je tenen lekker in kan bewegen? Kies dan voor onze Hydra slippers. Ook deze slippers hebben hetzelfde voetbed en zijn 100% made in Greece. Een slipper zonder poespas, simpel en daardoor juist heel elegant. Ze zijn extra comfortabel door het verstelbare bandje rond de enkel, waardoor ze goed aansluiten. Perfect om mee te nemen tijdens een weekendje weg, want je draagt ze zowel overdag als ‘s avonds onder je feestkleding.

dames slippers met voetbed

Chara dames slippers met voetbed

Als laatste willen we je graag kennis laten maken met onze Chara slippers met voetbed. Deze sandalen hebben één groot voordeel: je hoeft geen gespje vast te maken, maar glijdt er zo met je voet in. Zo makkelijk als een slipper, maar veel eleganter dus. Door de extra demping in de zolen bieden deze sandalen ook veel meer ondersteuning dan een normale slipper. Dat maakt deze slipper perfect om de hele dag te dragen! 

Nog een voordeel: deze zomerse Chara slippers bestaan uit  een elegante mix van naturel, zilver en rosé metallic leer. Door de metallic kleuren zijn ze perfect voor een feestje! Handig als je maar weinig mee kunt nemen in je koffer :).

slippers met voetbed

We zetten alle voordelen van onze Griekse slippers met voetbed nog één keer voor je op een rij:

  • 100% handgemaakt in de Griekse Peloponnesos
  • Gemaakt van natuurlijk gelooid leer afkomstig uit Kreta
  • Hoge kwaliteit
  • Chroom-vrij en dus hypoallergeen
  • Ambachtelijk geproduceerd en daarom verkrijgbaar in beperkte oplage
  • Zeer flexibele, rubberen zool biedt antislip en maakt een einde aan dat irritante geklak van de meeste sandalen! 
  • Extra demping onder de hak voor meer ondersteuning en draagcomfort

Naast deze drie slippers met voetbed hebben we nog veel meer Griekse slippers in onze collectie! Zo hebben we naast onze Griekse slippers ook Marokkaanse slippers. Voor welke ga jij?