Leren slippers dames

De leren slippers voor dames van BOTTINES zijn gemaakt van de beste materialen. Onze filosofie is dat wij alleen producten verkopen waar wij achter staan. Voor BOTTINES zijn dat producten die op een duurzame manier en met de hand gemaakt zijn. Dit geldt voor al onze producten.

De productie van BOTTINES vindt plaats in Marokko, Griekenland en Frankrijk. Ook onze leren dames slippers vallen hier natuurlijk onder.

Leren dames slippers

Bij BOTTINES hebben we een ruim aanbod aan authentieke leren dames slippers. Wij waarborgen tijdens productie van onze slippers een duurzame manier van produceren en uitstekende kwaliteit. Hier hechten wij veel waarde aan en staat voorop bij alle keuzes die wij maken over het productieproces.

 

leren slipper dames zwartleren slippers dames cognac


Bekijk hier al onze leren slippers dames

Elegante leren slippers voor dames

Onze leren slippers zijn niet alleen duurzaam geproduceerd. Wij hebben de standaard slipper een vrouwelijke update gegeven. Niet alleen zijn onze leren dames slippers daardoor elegant maar ook vrouwelijk. En natuurlijk verkrijgbaar in meerdere kleuren. Dit in combinatie met de het leer waarvan ze zijn gemaakt zijn ze perfect voor een stijlvolle en comfortabele zomer met de leren slippers dames van BOTTINES.

Duurzame en authentieke leren slippers dames

Alle producten van BOTTINES worden 100% procent handgemaakt. Zo ben jij verzekerd van een authentiek paar lederen slippers, die je niet zomaar overal tegenkomt. Het leer dat wordt gebruikt wordt op een natuurlijke manier gelooid, dus zonder toevoegingen van schadelijke chemicaliën. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor jou want ze zijn chroom-vrij en hypoallergeen.

We hebben keuze uit meerdere modellen en kleuren, zo zit er altijd wel een slipper bij die bij jouw persoonlijke stijl past. Wij hebben wij stijlen Yoko, Rena, Hydra, Athena, Iona, Hera en Gaia in een kleurenspectrum van zilver en goud tinten, tot okergeel en zelfs printjes. Neem snel een kijkje in ons assortiment en kijk welke leren dames slipper jouw zomer garderobe deze zomer compleet maakt.