Pop Up Stores

Vanwege het Corona virus zijn de pop-up in Maastricht en de lente editie van de pop-up in Amsterdam afgelast. We houden jullie op deze pagina op de hoogte van de andere pop-ups. 
7, 8 en 14 maart 2020:
SPECIAL SHOPPING EVENT  DURING TEFAF @ LE MARAIS DEUX MAASTRICHT
Een conceptstore in het Jekerkwartier in Maastricht waar je niet alleen je hart kunt ophalen voor wat betreft kleding en accessoires, maar waar je ook een van de lekkerste koppen koffie in de stad drinkt. Vanaf zaterdag 7 maart 2020 starten BOTTINES en Le Marais Deux een samenwerking en zullen onze enkellaarsjes in de winkel te koop zijn. Fijn als je in het zuiden woont, of een weekendje weg bent in deze mooie stad en je de schoenen toch liever eerst even wilt passen. Op 7, 8 en 14 maart is Inge aanwezig om kennis te maken met het winkelende publiek. Maar ook de rest van het jar koop je je BOTTINES enkellaarsjes bij Le Marais Deux. 
Maastrichter Heidenstraat 6 
6211 HV Maastricht
Zaterdag 7 en zondag 8 maart, zaterdag 14 maart 2020
Zaterdag                                    10.00 - 18.00
Zondag                                      12.00 - 17.00                                                                                                                                                                                 
13 t/m 26 april 2020:
CARE // FULLY CURATED POP-UP
Tijdens de pop-up slaan de mooiste eco-fashion en lifestyle merken een aantal weken de handen ineen. Voor de bewuste koper die van mooie merken houdt. Mooi voor het oog, maar ook mooi voor de wereld, de makers en de consument die het product draagt. Je kunt er op zoek naar prachtige items die op een eerlijke manier zijn geproduceerd, maar je kunt er ook terecht voor diverse lezingen en workshops. De pop-up duurt van 30 maart t/m 26 april. BOTTINES is erbij van 13 t/m 26 april!
Gerard Doustraat 76 
1072 VW Amsterdam                                                                                                                                                                                                                     
De hele maand mei:
POP-UP bij COLAB Design in Hilligersberg
In de maand mei zullen onze sandalen te koop zijn in de COLAB Design winkel in Hillegersberg, waar verschillende designers met hun eigen label samenwerken. Je vindt er onder meer Dutchess, Kiro by Kim, Eijk Amsterdam en By Belle. Meer informatie volgt.
Freericksplaats 35
3054 GK Rotterdam                                                                                                                                                                                                                       
22 juni t/m 5 juli 2020:
CARE // FULLY CURATED POP-UP
Tijdens de tweede pop-up van 2020 slaan wederom de mooiste eco-fashion en lifestyle merken een aantal weken de handen ineen. Voor de bewuste koper die van mooie merken houdt. Mooi voor het oog, maar ook mooi voor de wereld, de makers en de consument die het product draagt. Je kunt er op zoek naar prachtige items die op een eerlijke manier zijn geproduceerd, maar je kunt er ook terecht voor diverse lezingen en workshops. De pop-up duurt van 15 juni t/m 12 juli.  BOTTINES is erbij van 22 juni t/m 5 juli!
Gerard Doustraat 76 
1072 VW Amsterdam