Retourneren / Ruilen

Als u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze binnen 14 dagen retourneren voor een omruiling of terugbetaling.

Om voor terugbetaling in aanmerking te komen, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele, onbeschadigde schoenendoos zitten en de schoenendoos moet in een extra verzenddoos aan ons worden teruggestuurd. Het gemakkelijkst is om de originele verpakking van de webwinkel te gebruiken.

Om uw retour te voltooien, vragen wij u om de achterkant van de  'THANK YOU' kaart volledig in te vullen en in de verzenddoos mee terug te sturen.

RETOURADRES:
Inge van Meer-van Kan
Julianalaan 87
2051 JN Overveen

OMRUILEN (indien van toepassing)
Als u uw aankoop wilt ruilen voor een andere maat, vermeld dit dan op de THANK YOU kaart en ons magazijn zal dan spoedig uw nieuwe paar opsturen. Mocht u nog vragen hebben: e-mail op info@bottines.nl 

TERUGBETALINGEN (indien van toepassing)
Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een email om u te informeren dat wij uw geretourneerde item hebben ontvangen.
Als uw terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en wordt een creditering automatisch toegepast op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode, binnen 4 dagen nadat we het artikel hebben ontvangen.

Er zijn bepaalde situaties waarin alleen gedeeltelijke restituties worden verleend: (indien van toepassing)


De verzendkosten naar de klant betaald BOTTINES, de verzendkosten van klant naar BOTTINES zijn voor de klant. Gemaakte verzendkosten worden niet vergoed. We proberen zo duurzaam mogelijk om te gaan met verzenden en retouren vandaar deze policy! Het kan met ruilen dus ook voorkomen dat u de tweede keer niet een nieuwe verzenddoos of verpakking krijgt, om onnodige verspilling tegen te gaan. Bedankt voor het begrip! 


Bedankt voor het winkelen met BOTTINES!