Verzenden en retourneren / ruilen

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten naar de klant betaald BOTTINES, de retourkosten van de klant naar BOTTINES zijn voor de klant. Gemaakte verzendkosten worden niet vergoed. Omwille van de kosten én het milieu willen wij het risico op (onnodige) retouren terugdringen. Waar andere webshops er voor kiezen de kosten voor retouren al mee te nemen in de verkoopprijs, kiezen wij ervoor om dit niet te doen maar de kosten slechts wanneer nodig voor rekening te laten komen voor de klant. Wij geloven dat dit klanten helpt om een bewuste aankoop te doen. En zo blijven onze schoenen mooi voor die klant die ze wel zal gaan dragenHet kan met ruilen dus ook voorkomen dat je de tweede keer niet een nieuwe verzenddoos of verpakking krijgt, om onnodige verspilling tegen te gaan.

RETOURNEREN

Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, kun je deze binnen 14 dagen retourneren voor een omruiling of terugbetaling. 

Om voor terugbetaling in aanmerking te komen, moet je artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen. Het dient ook in de originele, onbeschadigde (schoenen)doos zitten en de deze dient in een extra verzenddoos aan ons worden teruggestuurd. Het gemakkelijkst is om de originele verzendverpakking van de webwinkel te gebruiken.

Om je retour te voltooien, vragen wij je om het retourformulier dat is mee gestuurd in te vullen en mee terug te sturen.

RETOURADRES:
De Pakkettenfabriek
t.a.v. BOTTINES.nl

Turbineweg 21
2371 DV Roelofarendsveen

OMRUILEN (indien van toepassing)

Als jij je aankoop wilt ruilen voor een andere maat, vermeld dit dan op het retourformulier. Wij zullen dan spoedig het nieuwe product opsturen. Mocht je nog vragen hebben: e-mail dan naar info@bottines.nl 

TERUGBETALINGEN (indien van toepassing)

Zodra je retour is ontvangen en geïnspecteerd, ontvang je een mail.
Als je terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en wordt een creditering automatisch toegepast op je oorspronkelijke betaalmethode, binnen 7 dagen nadat we het artikel hebben ontvangen.

Er zijn bepaalde situaties waarin geen of slechts gedeeltelijk restitutie wordt verleend: 

Bedankt voor je aankoop bij BOTTINES!