Pasvorm handgemaakte schoenen BOTTINES

Enkellaarsjes

Deze enkellaarsjes hebben een Franse leest die wat strakker valt dan de gemiddelde Nederlandse leest. Heb je een hoge wreef of brede voeten, kies de enkellaarsjes dan in een halve maat groter dan je normale maat. Voor een smalle of gemiddelde voet kun je handgemaakte enkellaarsjes in je normale maat nemen, suède loopt altijd uit. Bij bijna iedereen zitten ze de eerste dag strak bovenop de voet, tip: trek ze eerste week aan met pantykousjes, daarna staan ze naar je voet. Al duizenden vrouwen gingen je voor en spreken over hun 'slofjes'.

Leren sandalen

Onze sandalen uit Griekenland komen niet in halve maten. Bestel de maat die je normaal ook hebt. Als je 38.5 hebt, ga dan voor 39, zodat je genoeg ruimte hebt op het voetbed. Alle leren bandjes van onze sandalen zullen nog wat uitlopen en soepeler worden.

Raffia sandalen

Het materiaal raffia is gemaakt van palmbladeren. Dit zal dus de eerste tijd wat stijver aanvoelen maar vrees niet! Na inlopen (ongeveer twee dagen) wordt het soepeler. Maatvoering vind ik goed = 38 is 38. De Carly is het smalste model. Heb je wat bredere voeten, ga dan voor een maat groter dan je normaal draagt. 

Voor vragen kun je bij ons terecht via de Chat button, whats app of via email: info@bottines.nl